- STOLOVANIE
- GASTRO-KUCHYŇA
- COVID-19
- ŠPECIÁLNA PONUKA
- Úvod
- PRÍBORY
- ETERNUM
- 18/10 chrómnikel Eternum
- ADAGIO (18/10)
ADAGIO (18/10)
Veľmi čistý a moderný dizajn- ADAGIO spraví každý stôl výnimočným
Charakteristika: 18/10 nerezová oceľ, Vysoko kvalitná úprava, Finálne dolešťovanie
Kompletná rada:
Typ | Dĺžka (mm) | Hrúbka (mm) | ![]() |
---|---|---|---|
table fork | 204 | 4 | |
table spoon | 205 | 4 | |
mono table knife | 224 | 87 gr | |
table knife HH | 224 | - | |
dessert fork | 183 | 3 | |
dessert spoon | 180 | 3 | |
mono dessert knife | 202 | 60 gr | |
vertical dessert knife | - | - | |
dessert knife HH | 202 | - | |
tea spoon | 137 | 2,5 | |
mocca spoon | 116 | 2,5 | |
cake fork | 140 | 2,5 | |
fish fork | 189 | 3 | |
fish knife | 201 | 3 | |
fruit/butter knife | 162 | 40 gr | |
soup ladle | 281 | 4 | |
cake server | 242 | 4 | |
salad server | 235 | 4 | |
gravy ladle | 174 | 3,5 | |
serving spoon | 251 | 4 |
Návody a rady k používaniu príborov:
• Po použití príbory umyte čo najskôr, aby zvyšky jedla zostávali na príboroch čo najkratšiu dobu.
• Uistite sa, či vaša umývačka funguje skutočne tak, ako má. Predovšetkým s ohľadom na dávkovanie umývacieho a oplachovacieho prostriedku.
• Nezanedbávajte kontrolu tvrdosti vody, použitie zmäkčovača, jeho správne nastavenie a predovšetkým funkčnosť.
• Príbory vždy umiestňujte do umývačky v košíku k tomu určenému. Bráňte otĺčeniu a voľnému pohybu príborov v umývačke.
• Nenechávajte príbory po umytí v umývačke, vlhké prostredie im škodí.
• Po vybraní z umývačky príbory vyleštite a uložte na príslušné miesto.
• Na ošetrenie príborov nikdy nepoužívajte príliš agresívne prostriedky.
• Pre odstránenie odolných škvŕn na príboroch použite čistič nerezovej ocele ET-999.
• Nezabudnite príbory dôkladne umyť čistou vodou!
• Rozkrojte cibuľu na polovicu, posypte ju kryštálovým cukrom a týmto príbory vyčistite.
• Príbory leštite pomocou handričky namočenej v octe.