- STOLOVANIE
- GASTRO-KUCHYŇA
- COVID-19
- ŠPECIÁLNA PONUKA
- Úvod
- PRÍBORY
- ETERNUM
- 18/10 chrómnikel Eternum
- BYBLOS (18/10)
BYBLOS (18/10)
Klasický a elegantný Byblos sa perfektne hodí pre slávnostnú tabuľu.
Charakteristika:
18/10 nerezová oceľ, Vysoko kvalitná úprava
Kompletná rada:
Typ | Dĺžka (mm) | Hrúbka (mm) | ![]() |
---|---|---|---|
table fork | 209 | 3,8 | |
table spoon | 207 | 3,8 | |
mono table knife | 238 | 141 gr | |
table knife HH | 239 | - | |
dessert fork | 183 | 3,2 | |
dessert spoon | 182 | 3,2 | |
mono dessert knife | 216 | 95 gr | |
dessert knife HH | 214 | - | |
tea spoon | 143 | 3 | |
mocca spoon | 116 | 2,8 | |
cake fork | 146 | 2,8 | |
fish fork | 178 | 3,2 | |
fish knife | 197 | 3,2 | |
bouillon spoon | 172 | 3,2 | |
fruit/butter knife | 162 | 41 gr | |
cocktail spoon | 192 | 3,2 | |
ice cream spoon | 138 | 2,7 | |
oyster fork | 136 | 2,7 | |
snail fork | 143 | 2,5 | |
tasting spoon | 180 | 3,2 | |
soup ladle | 313 | 3,8 | |
cake server | 247 | 3,8 | |
chips server | 251 | 3,8 | |
salad server | 210 | 3,8 | |
gravy ladle | 180 | 3,8 | |
serving spoon | 223 | - | |
serving fork | 215 | 3,8 | |
carving fork | 146 | 255 | |
carving knife | 287 | - | |
mono butter knife | 158 | 2,5 | |
butter knife | 204 | - | |
cheese knife | 200 | - | |
cake knife | 250 | - | |
fish serving fork | 233 | - | |
fish serving knife | 267 | - |
Návody a rady k používaniu príborov:
• Po použití príbory umyte čo najskôr, aby zvyšky jedla zostávali na príboroch čo najkratšiu dobu.
• Uistite sa, či vaša umývačka funguje skutočne tak, ako má. Predovšetkým s ohľadom na dávkovanie umývacieho a oplachovacieho prostriedku.
• Nezanedbávajte kontrolu tvrdosti vody, použitie zmäkčovača, jeho správne nastavenie a predovšetkým funkčnosť.
• Príbory vždy umiestňujte do umývačky v košíku k tomu určenému. Bráňte otĺčeniu a voľnému pohybu príborov v umývačke.
• Nenechávajte príbory po umytí v umývačke, vlhké prostredie im škodí.
• Po vybraní z umývačky príbory vyleštite a uložte na príslušné miesto.
• Na ošetrenie príborov nikdy nepoužívajte príliš agresívne prostriedky.
• Pre odstránenie odolných škvŕn na príboroch použite čistič nerezovej ocele ET-999.
• Nezabudnite príbory dôkladne umyť čistou vodou!
• Rozkrojte cibuľu na polovicu, posypte ju kryštálovým cukrom a týmto príbory vyčistite.
• Príbory leštite pomocou handričky namočenej v octe.