- Úvod
- PRÍBORY
- ETERNUM
- 18/10 chrómnikel Eternum
- ALASKA (18/10)
ALASKA (18/10)
Alaska upúta pozornosť svojimi veľmi čistými líniami a konštrukciou noža. Rada obsahuje pôvodné príbory, ako aj špagety set - vidlička a lyžica, ktorej dĺžka a tvar zubov uľahčujú naberanie cestovín.
Charakteristika: 18/10 nerezová oceľ, Vysoko kvalitná úprava, Finálne dolešťovanie
Kompletná rada:
Typ | Dĺžka (mm) | Hrúbka (mm) | ![]() |
---|---|---|---|
table fork | 203 | 3,5 | |
table spoon | 205 | 3,5 | |
mono table knife | 226 | 68 gr | |
dessert fork | 181 | 3 | |
dessert spoon | 181 | 3 | |
mono dessert knife | 203 | 50 gr | |
tea spoon | 140 | 2,5 | |
mocca spoon | 118 | 2,2 | |
cake fork | 143 | 2,5 | |
fish fork | 187 | 3 | |
fish knife | 192 | 3 | |
fruit/butter knife | 160 | 30 gr | |
steak knife | 225 | 68 gr | |
cocktail spoon | 200 | 3,2 | |
spaghetti fork | 220 | - | |
spaghetti spoon | 213 | - | |
soup ladle | 165 | 3,5 | |
cake server | 259 | 3,5 | |
salad server | 234 | 3,5 | |
gravy ladle | 173 | 3,5 | |
serving spoon | 215 | 3,5 |
Návody a rady k používaniu príborov:
• Po použití príbory umyte čo najskôr, aby zvyšky jedla zostávali na príboroch čo najkratšiu dobu.
• Uistite sa, či vaša umývačka funguje skutočne tak, ako má. Predovšetkým s ohľadom na dávkovanie umývacieho a oplachovacieho prostriedku.
• Nezanedbávajte kontrolu tvrdosti vody, použitie zmäkčovača, jeho správne nastavenie a predovšetkým funkčnosť.
• Príbory vždy umiestňujte do umývačky v košíku k tomu určenému. Bráňte otĺčeniu a voľnému pohybu príborov v umývačke.
• Nenechávajte príbory po umytí v umývačke, vlhké prostredie im škodí.
• Po vybraní z umývačky príbory vyleštite a uložte na príslušné miesto.
• Na ošetrenie príborov nikdy nepoužívajte príliš agresívne prostriedky.
• Pre odstránenie odolných škvŕn na príboroch použite čistič nerezovej ocele ET-999.
• Nezabudnite príbory dôkladne umyť čistou vodou!
• Rozkrojte cibuľu na polovicu, posypte ju kryštálovým cukrom a týmto príbory vyčistite.
• Príbory leštite pomocou handričky namočenej v octe.