- STOLOVANIE
- GASTRO-KUCHYŇA
- COVID-19
- ŠPECIÁLNA PONUKA
- Úvod
- PRÍBORY
- ETERNUM
- 18/10 chrómnikel Eternum
- SLOW (18/10)
SLOW (18/10)
ETERNUM / Slow 18/10
Stefan Schöning, belgický dizajnér roka 2008 bol inšpirovaný konceptom "slow-food" a navrhol práve tento vzor. Čistý a minimalistický dizajn sa vacia k jadru príborov a vyhýba sa ostatným "povrchným" prvkom naviac.
Charakteristika:
18/10 nerezová oceľ, Vysoko kvalitná úprava
Kompletná rada:
Typ | Dĺžka (mm) | Hrúbka (mm) | ![]() |
---|---|---|---|
table fork | 216 | 4 | |
table spoon | 216 | 4 | |
mono table knife | 236 | 100 gr | |
dessert fork | 190 | 3 | |
dessert spoon | 190 | 3 | |
mono dessert knife | 210 | 72 gr | |
tea spoon | 140 | 2,5 | |
mocca spoon | 107 | 2,2 | |
cake fork | 145 | 2,5 | |
fish fork | 186 | 3 | |
fish knife | 202 | 3 | |
bouillon spoon | 181 | 3 | |
fruit/butter knife | 162 | - | |
steak knife | 236 | 98 gr | |
cocktail spoon | 260 | 4 | |
salad server | 290 | 3,5 | |
serving spoon | 245 | 4 |
Návody a rady k používaniu príborov:
• Po použití príbory umyte čo najskôr, aby zvyšky jedla zostávali na príboroch čo najkratšiu dobu.
• Uistite sa, či vaša umývačka funguje skutočne tak, ako má. Predovšetkým s ohľadom na dávkovanie umývacieho a oplachovacieho prostriedku.
• Nezanedbávajte kontrolu tvrdosti vody, použitie zmäkčovača, jeho správne nastavenie a predovšetkým funkčnosť.
• Príbory vždy umiestňujte do umývačky v košíku k tomu určenému. Bráňte otĺčeniu a voľnému pohybu príborov v umývačke.
• Nenechávajte príbory po umytí v umývačke, vlhké prostredie im škodí.
• Po vybraní z umývačky príbory vyleštite a uložte na príslušné miesto.
• Na ošetrenie príborov nikdy nepoužívajte príliš agresívne prostriedky.
• Pre odstránenie odolných škvŕn na príboroch použite čistič nerezovej ocele ET-999.
• Nezabudnite príbory dôkladne umyť čistou vodou!
• Rozkrojte cibuľu na polovicu, posypte ju kryštálovým cukrom a týmto príbory vyčistite.
• Príbory leštite pomocou handričky namočenej v octe.