- Úvod
- PRÍBORY
- ETERNUM
- 18/10 chrómnikel Eternum
- ANSER (18/10)
ANSER (18/10)
ETERNUM / Anser 18/10
So svojím klasickým dizajnom odpovedá akémukoľvek prestieraniu. Anser je skvelou voľbou i pre verejné stravovanie, rauty...
Charakteristika: 18/10 nerezová oceľ, Vysoko kvalitná úprava, Finálne dolešťovanie
Kompletná rada:
Typ | Dĺžka (mm) | Hrúbka (mm) | ![]() |
---|---|---|---|
table fork | 208 | 3 | |
table spoon | 207 | 3 | |
mono table knife | 236 | 113 gr | |
table knife HH | 237 | - | |
dessert fork | 183 | 2,5 | |
dessert spoon | 183 | 2,5 | |
mono dessert knife | 213 | 95 gr | |
dessert knife HH | 215 | - | |
tea spoon | 143 | 2,2 | |
mocca spoon | 118 | 2,2 | |
cake fork | 145 | 2,2 | |
fish fork | 173 | 2,5 | |
fish knife | 196 | 2,5 | |
bouillon spoon | 173 | 2,5 | |
fruit/butter knife | 160 | 48 gr | |
steak knife | 235 | 113 gr | |
cocktail spoon | 192 | 2,5 | |
ice cream spoon | 131 | 2 | |
oyster fork | 136 | 2,2 | |
snail fork | 142 | 2 | |
tasting spoon | 182 | 2,5 | |
soup ladle | 312 | 2,5 | |
cake server | 257 | 2,5 | |
chips server | 256 | 2,5 | |
salad server | 212 | 2,5 | |
gravy ladle | 182 | 2,5 | |
serving spoon | 225 | 2,5 | |
serving fork | 214 | 2,2 | |
carving fork | 245 | - | |
carving knife | 290 | - | |
butter knife | 207 | - | |
cheese knife | 200 | - | |
cake knife | 249 | - | |
fish serving fork | 235 | - | |
fish serving knife | 265 | - |
Návody a rady k používaniu príborov:
• Po použití príbory umyte čo najskôr, aby zvyšky jedla zostávali na príboroch čo najkratšiu dobu.
• Uistite sa, či vaša umývačka funguje skutočne tak, ako má. Predovšetkým s ohľadom na dávkovanie umývacieho a oplachovacieho prostriedku.
• Nezanedbávajte kontrolu tvrdosti vody, použitie zmäkčovača, jeho správne nastavenie a predovšetkým funkčnosť.
• Príbory vždy umiestňujte do umývačky v košíku k tomu určenému. Bráňte otĺčeniu a voľnému pohybu príborov v umývačke.
• Nenechávajte príbory po umytí v umývačke, vlhké prostredie im škodí.
• Po vybraní z umývačky príbory vyleštite a uložte na príslušné miesto.
• Na ošetrenie príborov nikdy nepoužívajte príliš agresívne prostriedky.
• Pre odstránenie odolných škvŕn na príboroch použite čistič nerezovej ocele ET-999.
• Nezabudnite príbory dôkladne umyť čistou vodou!
• Rozkrojte cibuľu na polovicu, posypte ju kryštálovým cukrom a týmto príbory vyčistite.
• Príbory leštite pomocou handričky namočenej v octe.