- STOLOVANIE
- GASTRO-KUCHYŇA
- COVID-19
- ŠPECIÁLNA PONUKA
- Úvod
- PRÍBORY
- ETERNUM
- 18/10 chrómnikel Eternum
- OSLO (18/10)
OSLO (18/10)
OSLO- moderný, elegantný, ergonomický- nezabudnuteľný príbor.
Charakteristika:
18/10 nerezová oceľ, Vysoko kvalitná úprava, Finálne dolešťovanie
Kompletná rada:
Typ | Dĺžka (mm) | Hrúbka (mm) | ![]() |
---|---|---|---|
table fork | 210 | 4 | |
table spoon | 209 | 4 | |
mono table knife | 235 | 113 gr | |
dessert fork | 188 | 2,8 | |
dessert spoon | 188 | 2,8 | |
mono dessert knife | 215 | 86 gr | |
tea spoon | 145 | 2,5 | |
mocca spoon | 116 | 2,5 | |
cake fork | 142 | 2,5 | |
fish fork | 189 | 2,8 | |
fish knife | 210 | 2,8 | |
bouillon spoon | 184 | 2,8 | |
fruit/butter knife | 160 | 45 gr | |
steak knife | 242 | 112 gr | |
soup ladle | 276 | 3 | |
cake server | 244 | 3 | |
salad server | 301 | 3 | |
gravy ladle | 168 | 2,8 | |
serving spoon | 250 | 3 |
Návody a rady k používaniu príborov:
• Po použití príbory umyte čo najskôr, aby zvyšky jedla zostávali na príboroch čo najkratšiu dobu.
• Uistite sa, či vaša umývačka funguje skutočne tak, ako má. Predovšetkým s ohľadom na dávkovanie umývacieho a oplachovacieho prostriedku.
• Nezanedbávajte kontrolu tvrdosti vody, použitie zmäkčovača, jeho správne nastavenie a predovšetkým funkčnosť.
• Príbory vždy umiestňujte do umývačky v košíku k tomu určenému. Bráňte otĺčeniu a voľnému pohybu príborov v umývačke.
• Nenechávajte príbory po umytí v umývačke, vlhké prostredie im škodí.
• Po vybraní z umývačky príbory vyleštite a uložte na príslušné miesto.
• Na ošetrenie príborov nikdy nepoužívajte príliš agresívne prostriedky.
• Pre odstránenie odolných škvŕn na príboroch použite čistič nerezovej ocele ET-999.
• Nezabudnite príbory dôkladne umyť čistou vodou!
• Rozkrojte cibuľu na polovicu, posypte ju kryštálovým cukrom a týmto príbory vyčistite.
• Príbory leštite pomocou handričky namočenej v octe.