- STOLOVANIE
- GASTRO-KUCHYŇA
- COVID-19
- ŠPECIÁLNA PONUKA
- Úvod
- TECHNOLÓGIE
- SOUS-VIDE VARENIE
- Vákuové baličky pre sous-vide
Vákuové baličky pre sous-vide
Čo potrebujete pre varenie Sous-Vide?
Vákuové vrecká
Surové mäso, alebo inú surovinu, vložíte do vákuových vreciek- sáčkov spoločne s bylinkami a korením.
Vákuový baliaci stroj
Pomocou vákuovacieho baliaceho stroja vysajete z vrecka vzduch a pripravíte surovinu na varenie.
Varný kúpeľ
Zavakuovaný balíček vložíte do kúpeľa a necháte podľa potreby pracovať, aj niekoľko hodín.
Zobrazujem 1-3 z 3
predchádzajúce
strana
z 1
ďalšie
Produktov na stránku
72144216
predchádzajúce
strana
z 1
ďalšie