- STOLOVANIE
- GASTRO-KUCHYŇA
- COVID-19
- ŠPECIÁLNA PONUKA
- Úvod
- TECHNOLÓGIE
- SOUS-VIDE VARENIE
- Sous-vide prístroje
Sous-vide prístroje
VARNÉ HLAVICE- hlavice na Sous-vide nezaberú takmer žiadne miesto a napriek tomu s nimi doma aj v reštaurácií vykúzlite skvelé pokrmy.
VARNÉ KÚPELE - viac porcií naraz, dlhšia doba varenia a viac funkcií, to sú benefity varných kúpeľov
Čo potrebujete pre varenie Sous-Vide?
- Vákuové vrecká - Surové mäso, alebo inú surovinu, vložíte do vákuových vreciek- sáčkov spoločne s bylinkami a korením.
- Vákuový baliaci stroj - Pomocou vákuovacieho baliaceho stroja vysajete z vrecka vzduch a pripravíte surovinu na varenie.
- Varný kúpeľ - Zavakuovaný balíček vložíte do kúpeľa a necháte podľa potreby pracovať aj niekoľko hodín.
Zobrazujem 1-13 z 13
predchádzajúce
strana
z 1
ďalšie
930,00 EUR
775,00 EUR
bez DPH
930,00 EUR
775,00 EUR
bez DPH
1 089,00 EUR
907,50 EUR
bez DPH
1 089,00 EUR
907,50 EUR
bez DPH
519,00 EUR
432,50 EUR
bez DPH
519,00 EUR
432,50 EUR
bez DPH
420,00 EUR
350,00 EUR
bez DPH
420,00 EUR
350,00 EUR
bez DPH
519,00 EUR
432,50 EUR
bez DPH
519,00 EUR
432,50 EUR
bez DPH
16,00 EUR
13,33 EUR
bez DPH
16,00 EUR
13,33 EUR
bez DPH
Produktov na stránku
72144216
predchádzajúce
strana
z 1
ďalšie